Αρχές

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Πολιτική Και Αξιοκρατία
To πολιτικό σύστημα δεν λειτουργεί. Αποτελεί τροχοπέδη για το Ελληνικό Έθνος. Αυτό συμβαίνει διότι το βασικό εργαλείο του, τα κόμματα, αποτελούν υποκινητές της διασπάσεως του κοινωνικού ιστού μέσω της παρουσιάσεως μίας δήθεν διαφορετικότητος των θέσεών τους ως θέσφατον για την Ελευθερία με βάση την πολιτική – ιδεολογική κληρονομιά της Γαλλικής Επαναστάσεως. Ισχύει όμως το αντίθετο στην πραγματικότητα: Όσο πιο ομοιογενείς είναι οι πολιτικές τάσεις μεταξύ των πολιτών μίας πολιτείας, τόσο πιο εύκολο είναι να διαμορφωθεί οργανωμένη, ισχυρή και ευνομούμενη πολιτεία.
Το κοινοβουλευτικό σύστημα ωθεί στην διάσπαση της κοινωνίας σε ”άτομα” και στην μακροπρόθεσμη συστηματική διάλυση του κοινωνικού ιστού μέσω προωθήσεως της πάλης των ανταγωνιστικών τους συμφερόντων.
Το εθνικό συμφέρον πρέπει να τίθεται σε πρώτη προτεραιότητα και επί αυτού θα αποφασίζουν οι άριστοι της κοινωνίας, δηλαδή οι προερχόμενοι από Έλληνες στο αίμα γονείς – επιστροφή στο δίκαιον του Αίματος– με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία μίας πολιτείας στην οποία θα προβλέπεται κοινωνική κινητικότητα με ίσες ευκαιρίες, ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής θέσης με τα ίδια κριτήρια για όλους. Κριτήρια βασισμένα σε αξιολόγηση επιδόσεων ολιστικού χαρακτήρος με κοινωνικές, σωματικές, πνευματικές, μα κυρίως ηθικές προεκτάσεις.
Το ότι ακριβώς επιθυμούμε ομοιογένεια ως προς τα εθνικά ζητήματα γίνεται σαφές παραπάνω, αντιθέτως όμως σε όλες τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής του πολίτη επιθυμούμε πλήρη διαφοροποίηση έτσι ώστε το κράτος να μπορεί να απελευθερώσει πλήρως μέσω σωστής καθοδηγήσεως τις δημιουργικές δυνάμεις κάθε πολίτη ξεχωριστά, μέσω της εκπαιδεύσεως.

Y.Γ.
Παρακάτω καταθέτουμε τους τομείς στους οποίους θεωρούμε πως άμεσα χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές, θεσμικές, ηθικές και νοοτροπίας. Θα ακολουθήσουν αναλύσεις διεξοδικές για κάθε έναν τομέα ξεχωριστά με τις όποιες εκτάσεις τους εντός της Εθνοφυλετικής πολιτείας.

Οικονομία
Επιστροφή στον πρωτογενή (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) και δευτερογενή (βιοτεχνία, μεταποίηση) τομέα. Απομάκρυνση από το οικονομικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών. Επιδίωξη της διατροφικής και ενεργειακής αυτάρκειας της χώρας με κάθε κόστος. Εξυγίανση και απλοποίηση του φορολογικού συστήματος. Αφαίρεση των παράλογων φορολογιών που καταστρέφουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αφαίρεση φορολογικών τεκμηρίων όπως πχ την εγκληματική απόδοση φορολογικού τεκμηρίου για τα τέκνα των οικογενειών. Κίνητρα για την δημιουργία βιομηχανιών και βιοτεχνιών σε όλους τους κλάδους. Άγαμοι και άτεκνοι θα πληρώνουν περισσοτέρους φόρους κατ΄ αναλογία. Εξαφάνιση του λαθρεμπορίου. Πάταξη των εισαγωγών στα προϊόντα που δημιουργεί μόνη της η χώρα. Κρατικές επιχορηγήσεις ως κίνητρα σε όσους θέλουν να απασχοληθούν με πρωτογενή και δευτερογενή επαγγέλματα και παροχή κρατικής εκπαιδεύσεως και εγγυήσεων γι΄ αυτό. Άμεση κινητοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας

Οικογένεια
Επιδότηση της οικογένειας από το κράτος. Διευκολύνσεις κάθε είδους σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Ενίσχυση του θεσμού της πυρηνικής οικογένειας καθ’ ότι αυτή είναι το στήριγμα της ευρύτερης οικογένειας του Έθνους. Ενίσχυση του θεσμού μέσω διαρκούς εκπαιδεύσεως από το κράτος. Το κράτος αποτελεί καταλύτη στην εκπαίδευση της οικογένειας και θα λειτουργεί ως στήριγμα στους Έλληνες γονείς. Πολιτική κινήτρων για τεκνοποίηση από τα νεαρά ζευγάρια μέσω γενναίων προγραμμάτων επιδοτήσεων και επαγγελματικής αποκαταστάσεως. Κρατική υποστήριξη για την παροχή στέγης σε νέες οικογένειες. Επιδότηση της μητρότητος και μαθήματα στα σχολεία στις γυναίκες για προετοιμασία του ρόλου τους ως μητέρες. Εκπαίδευση και κίνητρα για τις γυναίκες ώστε να θέλουν να γίνουν μητέρες, με το κράτος να αποτελεί τον εγγυητή της οικογενείας. Οι εκτρώσεις θα απαγορευθούν δια νόμου και σε περίπτωση αθέμητων εγκυμοσύνων, το κράτος θα στέκεται στυλοβάτης δίπλα στην νεαρή μητέρα επιβάλλοντας αυστηρή τιμωρία σε περίπτωση απόπειρας εκτρώσεως.

Δημόσιος Τομέας
Κάθαρση του δημοσίου τομέα μέσω αξιοποιήσεως του εργατικού δυναμικού σε ουσιαστικές θέσεις εργασίας παραγωγής έργου σε όλη την επικράτεια. Αξιολόγηση των κρατικών υπαλλήλων έτσι ώστε να διατηρηθούν μόνον οι καλύτεροι που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν στην εύρυθμη και καλή λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Κατάργηση της υπερβολικής γραφειοκρατίας. Αυστηρή τακτοποίηση – επιτάχυνση των δημοσίων διαδικασιών, με στόχο την παραγωγικότητα και την ταχύτητα.

Στρατός
Αύξηση της θητείας στους 24 μήνες με υποχρεωτική στράτευση στα 18. Ουσιαστική στρατιωτική εκπαίδευση του Έλληνα Οπλίτη και όχι μετατροπή του σε καθαριστή και αγγαριομάχο των εγκαταλελειμμένων στρατοπέδων. Υποχρεωτική στράτευση και για τις γυναίκες στα 18 σε μονάδες υποστηρίξεως, σιτίσεως και περιθάλψεως. Οι γυναίκες δεν θα είναι υπόχρεες σε στρατιωτική θητεία μόνον σε περίπτωση που είναι μητέρες ή βρίσκονται σε περίοδο εγκυμοσύνης. Αποκέντρωση του Ελληνικού στρατού από τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος και αναδιοργάνωση των στρατοπέδων στα σύνορα. Εστίαση στην ασφάλεια και τήρηση του νόμου περί φυλάξεως των συνόρων από τον Στρατό. Εν καιρώ ειρήνης ο στρατός θα δύναται να μετέχει στο παραγωγικό έργο του κράτους σε οποιονδήποτε τομέα. Δημιουργία εγχώριας στρατιωτικής βιομηχανίας με στόχο την διατήρηση των νεαρών επιστημόνων στην Ελλάδα, ενδυνάμωση της εσωτερικής οικονομίας και βελτίωση της τεχνολογικής ικανότητος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκπαίδευση
Επαναπροσδιορισμός της έννοιας της εκπαιδεύσεως. Η σωματική αγωγή επανεισάγεται στην σχολική ύλη και θα λαμβάνει ίση μεταχείριση με την πνευματική. Εστίαση στην ουσιαστική και οργανική γνώση και όχι στην αποστήθιση. Εκπαίδευση που θα μαθαίνει στους μαθητές να επιλύουν προβλήματα και όχι απλώς να γνωρίζουν θεωρητικά για τα επιμέρους ζητήματα που διδάσκονται. Τα σχολεία δεν θα κλείνουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Θα λειτουργούν κανονικά αλλά με τμήματα ανάλογα των κλίσεων ή και αδυναμιών των μαθητών. Απαγόρευση των πολιτικών παρατάξεων στα πανεπιστήμια. Εξυγίανση των πανεπιστημίων και αυστηρότερα κριτήρια εισαγωγής σε αυτά. Κατάργηση των κατευθύνσεων στο Γενικό Λύκειο και επαναφορά σχολείων ταχυτήτων με σπουδές τεχνικού, πνευματικού ή και συνδυαστικού περιεχομένου. Εστίαση στην επαφή των μαθητών με το φυσικό περιβάλλον και αναμόρφωση των σχολείων και των σχολικών χώρων προς τον στόχο αυτό. Στόχος: η πλήρης εκπαίδευση των νέων μέσα από την δωρεάν Παιδεία της Πολιτείας. Σοβαρή εκπαίδευση και ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους από τον εθισμό στο αλκοόλ, στο κάπνισμα και στα ναρκωτικά. Διαρκής υποχρεωτική εκπαίδευση πάνω σε αυτά στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες και στις επιχειρήσεις. Εστίαση στην έννοια της επενδύσεως στην ποιότητα του επιπέδου ζωής μέσω της σωματικής και ψυχικής υγείας. Η εκπαίδευση θα λαμβάνει τόπο σε κάθε επίπεδο της ζωής του Έλληνα πολίτη, από μικρό παιδί μέχρι και το γήρας.

Υγεία
Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και ως εκ τούτου παρέχεται από το κράτος δωρεάν. Σαφής εκσυγχρονισμός του συστήματος υγείας και σταδιακή απόδοση των κρατήσεων των εργαζομένων σε πραγματικές συνθήκες σοβαρής περιθάλψεως. Αυξήσεις των μισθών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων, με στόχο την δημιουργία κινήτρων στους νέους γιατρούς για να παραμείνουν στην Ελλάδα. Πάταξη της ιδιωτικής περιθάλψεως από εταιρείες και ομίλους. Επανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την δημόσια υγεία.

Εργασία
Επανατοποθέτηση του εργατικού δυναμικού με στόχευση την εργασία στον πρωτογενή ή δευτερογενή τομέα. Σταδιακή αύξηση των μισθών ανάλογα με την αύξηση της εγχώριας παραγωγής. Δεν θα υφίσταται Έλληνας πολίτης που δεν θα εργάζεται, είτε χειρωνακτικά, είτε πνευματικά. Όποιος δεν προσφέρει, δεν θα έχει και δικαιώματα πολίτη. Κατάργηση επιδομάτων ανεργίας και στόχευση αυτών των πόρων σε δημιουργία Ελληνικών κρατικών επιχειρήσεων όπου θα απασχολούνται οι Έλληνες άνεργοι προσφέροντας έργο στην Ελληνική οικονομία. Αυστηρή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας. Απόδοση υπερωριών στο μέγιστο στους εργαζομένους. Άδειες μητρότητος με πλήρη καταβολή μισθού. Καταβολή δώρων και πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα. Υποχρεωτική τήρηση διαλειμμάτων εργασίας. Υπεραπόδοση για τους παραγωγικότερους των εργαζομένων. Αυστηρή φορολόγηση σε όσους εργοδότες και επιχειρηματίες απασχολούν αλλοδαπούς, επιδιώκοντας συνολική απορρόφηση όλου του Ελληνικού εργατικού δυναμικού. Κίνητρα για την δημιουργία βιομηχανιών και βιοτεχνιών σε όλους τους κλάδους.

Περιβάλλον
Επανάκαμψη της Ελληνικής εξοχής. Μαζική ενημέρωση των Πολιτών για την προστασία του Περιβάλλοντος. Αυστηρή νομοθεσία για τους παραβάτες κατά του περιβάλλοντος π.χ. βιομηχανίες, εταιρείες, άτομα φυσικού δικαίου. Διαρκής προσπάθεια δενδροφυτεύσεως και αναζωογονήσεως όλων των δασών που κάηκαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης, δίνοντας έμφαση στην αειφόρο βλάστηση. Διαρκής εκπαίδευση των πολιτών για την φύση και την λατρεία προς αυτήν, μέσω δημιουργίας συλλόγων που θα δραστηριοποιούνται άνευ κέρδους στην κάθαρση του φυσικού περιβάλλοντος, στην ψυχαγωγία των πολιτών μέσω της φύσεως και στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου και των τοπίων της Ελλάδος. Εξάντληση του ποινικού κώδικος στους εμπρηστές και στους καταπατητές της Ελληνικής υπαίθρου.

Νομισματική Πολιτική
Σταδιακή επιστροφή της χώρας σε εθνικό νόμισμα με ταυτόχρονη αύξηση της εγχώριας παραγωγής και παράλληλα σταδιακή αποκόλληση από τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, καθ’ ότι οι πολιτικές της τελευταίας αποδεδειγμένα πλέον απεργάζονται το συμφέρον του Ευρωπαίου ιθαγενούς πολίτη. Απώτερος στόχος είναι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υποστήριξη της πολιτικής σκέψεως περί ανεξαρτησίας, αυτοδυναμίας και αυτάρκειας και οριστική παύση της ταυτίσεως των εθνικών συμφερόντων με αυτά των συμμαχικών ή άλλων χωρών, όταν υπάρχουν μόνο βραχυπρόθεσμα οφέλη.

Τέχνη
Αναζωογόνηση της τέχνης μέσω της επιστροφής στην παραδοσιακή ελληνική μουσική και στην Αρχαία Ελληνική τραγωδία. Ανάδειξη μέσα από την σχολική εκπαίδευση των πολιτών που δείχνουν κλίσεις στις τέχνες οποιασδήποτε μορφής. Επιδότηση των καλλιτεχνών που δημιουργούν έργα που εμπνέουν την Εθνική ομοιογένεια και που εξυμνούν, την Ελληνική Ιστορία και τους Αγώνες του Ελληνικού Έθνους. Δριμεία προβολή στα ΜΜΕ της Ελληνικής τέχνης και φιλοκαλλίας με στόχο την απεξάρτηση των Ελλήνων από την δήθεν τέχνη του σήμερα, που το μόνο που κάνει είναι να αποδομεί τον υγιή συναισθηματικό κόσμο του Έλληνα πολίτη, καθιστώντας τον αδύναμο και άκρως ατομιστή χωρίς υψηλά ιδανικά. Στόχος της τέχνης θα είναι να εμπνέει τα υψηλά ιδανικά του Ελληνισμού, επαναφέροντας το Μέτρο και την Αρμονία σκοπεύοντας στην εξύψωση της αισθητικής και πνευματικής αντιλήψεως του Πολίτη.
Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
Οριστική ακύρωση της εθνικά προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία κυρώθηκε άνευ αδείας και βουλήσεως των Ελλήνων.
Αληθής Αποκέντρωση
Ολική αναμόρφωση της αστικής υποδομής των πόλεων και σταδιακή στόχευση στην εκκένωσή των, μέσω κινήτρων επιστροφής στην ύπαιθρο για τους Έλληνες Πολίτες.
Εθελοντές-Πολίτες
Δημιουργία εθνικών σωμάτων εθελοντικής εργασίας με στόχο την διεκπεραίωση τεραστίων βελτιωτικών έργων σε όλους τους τομείς του κρατικού μηχανισμού, όπως μεταφορές, συγκοινωνίες, ενέργεια, βιομηχανικές υποδομές, δημιουργία υποδομών διαμονής στην επαρχία και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο.

Θρησκεία-Θεολογία
Για εμάς, η έννοια της Θρησκείας δεν αρκείται στην τυπολατρία και στην τυφλή πίστη, αλλά στην αναζήτηση του Θείου μέσω της εσωτερικής καλλιέργειας. Σεβόμαστε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι πάντοτε τοποθετείται στην κορυφή της συνειδήσεως του οποιοδήποτε Πολίτη, η θέση ότι πρώτα είναι Έλληνας και μετά αφοσιωμένος σε κάποιο Δόγμα. Επαναπροσδιορισμός και αναζήτηση επί θεολογικών και μεταφυσικών ζητημάτων με στόχο την αναγέννηση της Ελληνικής Παραδόσεως.

Δημογραφικό
Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι το πιο καίριο πρόβλημα στην εποχή μας και πρέπει αυτό να αναγνωριστεί σαν μία σοβαρή πραγματικότητα διότι οι περισσότεροι αγνοούν την αλήθεια αυτή. Η υπογεννητικότητα των όσων έχουν οικογένεια καθώς και η δημιουργία μίας, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για τους περισσοτέρους. Κύριο αίτιο αυτού είναι οι εθνοκτόνες πολιτικές του κοινοβουλευτικού συστήματος. Αυτό όμως μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει σε πληθυσμιακό μαρασμό του Έθνους και σε σταδιακή και μαζική γήρανση του συνόλου του πληθυσμού. Αυτό θα καταστήσει οποιαδήποτε θέληση για εθνική ανάκαμψη στο μέλλον αδύνατη, διότι είναι σαφές ότι η δημιουργία, η ανάπτυξη και η επίτευξη εθνικών στόχων είναι πιο πιθανή όταν ο μέσος όρος ηλικίας ενός Έθνους-κράτους είναι στον δείκτη της νεότητος, δηλαδή στις ηλικίες 18-30 ετών. Γίνεται σαφές ότι ο αφανισμός του Έθνους των Ελλήνων είναι πλέον ορατός.

Μεταναστευτικό
Η αθρόα εισβολή αλλοφύλων από τις ηπείρους της Ασίας και της Αφρικής με πρόφαση την μετανάστευση, μας βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετους. Είναι σαφές ότι είμαστε θεατές μίας καλοστημένης κερδοφόρας επιχείρησης η οποία εμπορεύεται τις ανθρώπινες ψυχές, στοχεύοντας στην αλλοίωση της βιολογικής σύστασης του Ελληνικού πληθυσμού. Αρνούμαστε κατηγορηματικά την γκετοποίηση των αστικών και μη περιοχών της χώρας που αυξάνει την εγκληματικότητα και την σκληρή βία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες τους. Έως την στιγμή της απελάσεως από την χώρα θα εκτελούν υποχρεωτική εργασία σε παραγωγικούς τομείς προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα διαμονής, σιτίσεως και επιστροφής των.

Back to top button
Close