Ιδεολογία

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Δεν είναι μόνο οι τρέχουσες αρνητικές εξελίξεις, δεν είναι μόνο τα έκτακτα μέτρα εγκλεισμού λόγω ”πανδημίας”, όπως αποφαίνονται οι διαχειριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος, ο λόγος που συντάσσεται αυτό το κείμενο. Ούτε μία επικείμενη, βαθύτατη, όσο και απρόβλεπτη οικονομική κρίση που αχνοφαίνεται στον θολωμένο ορίζοντα. Στην περίπτωση αυτή όταν ΌΛΑ πλέον είναι ανοικτά, εμείς δεν μπορούμε και ουτε θέλουμε να αντικαταστήσουμε, τους διαφόρων αιρέσεων και προκαταλήψεων προφήτες….Ούτε θα σπεύσουμε να σώσουμε το ετοιμόρροπο κοινοβουλευτικό ερείπιο, όπως ξεδιάντροπα συμφεροντολογικά, έπραξαν πολλοί ”εθνικοπατριώτες” και δυστυχώς συνεχίζουν εν ονόματι της ”σωτηρίας της πατρίδος” .Πλέον δεν βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας το 80′ ή του 90΄ για να μυρίσουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα έτσι ώστε να μαντέψουμε τις μελλοντικές εξελίξεις. Ούτε στεκόμαστε αμήχανοι, λίγο πριν το εγκεφαλικό σοκ, όταν η εκπρόσωπος του πολιτεύματος Α.Ψ. Μπενάκη ως άλλη χθονία Πυθία ξεστόμιζε εκείνα τα ”ακατάληπτα” για την εποχή, όσα θα ακολουθήσουν…Βρισκόμαστε στο +5

Ο λόγος συντάξεως του κειμένου έγκειται στην προσπάθεια αφυπνίσεως του Γένους, προ του ολοκληρωτικού αφανισμού της Ελληνικής Φυλής. Αυτό συμβαίνει γιατί σε όλα τα μέτωπα που συνθέτουν την οργανική λειτουργία μεταξύ Κράτους – Πολίτου, εφαρμόζεται ήδη ξεκάθαρα το εγκληματικό σχέδιο διαρρήξεως αυτού του δεσμού μέσω επιβολής μέτρων που, επιπλέον στοχεύουν στην εξάρθρωση του φυλετικού ιστού των Ελλήνων. Η αθρόα εισβολή αλλοφύλων δεν έγινε τυχαία. Ο εκπατρισμός εκατοντάδων χιλιάδων νέων Ελλήνων εν είδει εξαναγκαστικού διωγμού δεν έγινε τυχαία. Το ξεπούλημα των Εθνικών φυσικών πόρων και περιουσιών δεν έγινε τυχαία. Η πτώχευση σε επίπεδα εξαθλιώσεως μεγάλης μερίδας Ελλήνων εργαζομένων και νοικοικυριών δεν είναι τυχαία.Ούτε ο σφετερισμός του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας, ούτε η εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου στα χέρια τουρκαλβανών και τσάμηδων, ούτε η θρασύτατη παραμονή των Μογγόλων στην Κυπριακή γη, ούτε το γκριζάρισμα του Αιγαίου με στόχο την συνεκμετάλλευση και άλλα πολλά κατορθώματα της δημοκρατίας είναι τυχαία. Και πράγματι για να πετύχεις τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι κατόρθωμα…..

Ποιος θυμάται αλήθεια την εκλεκτή του πολιτεύματος Θ. Δραγώνα, όταν προ δεκαετίας, συνέγραφε με τον Τούρκο συνάδελφό της Φ. Μπιρτέκ τα όσα τώρα συμβαίνουν; Ποιος τις υπαγόρευσε τα κείμενα; Για όλους νομίζω είναι ξεκάθαρο. Επιπλεον είχε την πλήρη επικρότηση της Ακαδημίας Αθηνών, οι οποίοι την συνεχάρησαν για την ”πνευματική της συγκρότηση” Αυτά το τονίζουμε για τους αφελείς πως τα κυνάρια Ρεπούση και Δραγώνα είναι αδέσποτα. Απεναντίας πιόνια προστατευμένα και καλοταϊσμένα ώστε να γαβγίζουν εκεί που το απαιτούν τα αφεντικά τους.

Το δημοκρατικό πολίτευμα προχωράει ακάθεκτο στην επίτευξη του Τελικού του Στόχου. Αυτός ο στόχος δεν είναι άλλος από τον Αφανισμό Των Ελλήνων (κατ’ επιταγή Κίσσινγκερ) και την μετατροπή της πατρίδος σε μία επικερδή επιχείρηση Α.Ε, με αλλόφυλους υπηκόους απαλείφοντας οριστικά από τον χάρτη το όνομα και την ύπαρξη της Αιωνίας Ελλάδος. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα. Οι γεννήσεις είναι πολύ λιγότερες από τους ετήσιους θανάτους. Φυσικά όταν λέμε γεννήσεις εννοούμε τους αριθμούς που συμπεριλαμβάνουν Έλληνες κατά το γένος και όχι υπηκόους. Αυτό συνεπάγεται την αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδοτήσεως με παράλληλη αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων. Το δημόσιο χρέος είναι διπλάσιο του Α.Ε.Π άρα μη βιώσιμο, μη εξυπηρετήσιμο. Επιπλέον ισόποσο με το δημόσιο χρέος είναι το ιδιωτικό χρέος. Αυτό προοιωνίζει μαθηματικά την κατάρρευση που θα ολοκληρώσει τον κύκλο της προ πολλού συντελεσθείσας πνευματικής καταρρεύσεως. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η κυβερνητική αναλγησία χτυπάει κόκκινο, πιστή στην Ανευθυνότητα στην Διαφθορά και στην Απάτη. Το κράτος κυβερνάει με όρους κολομβιανού καρτέλ. Όλοι οι νομοθετικοί και εκτελεστικοί θεσμοί της εξουσίας λειτουργούν ως ένα συμπαγές σώμα με εσωτερικούς κανόνες συγκάλυψης. Αυτοί που νομοθετούν κατά του Γένους, αυτοί που κλέβουν και ρημάζουν τα δημόσια ταμεία, οι σφετεριστές της εξουσίας και οι προνομιούχοι του κομματικού στρατού μένουν στο απυρόβλητο. Στην εσχάτη οι ποινές είναι αμελητέες.

Στο παρόν κείμενο δεν θα αναφερθούμε στο τι δεν έγινε για να σταματήσει αυτή η γάγγραινα που τρώει τα σωθικά του Έθνους, ή , πως το πολίτευμα εξαγόρασε (και εξαγοράζει) ψυχές και συνειδήσεις ώστε να διασφαλίζει την απρόκλητη παραμονή του στην εξουσία. Γνωρίζουν για τα Εγκλήματα κατά του Γένους, όπως γνωρίζουν πολύ καλά ότι την στιγμή Απόδοσης της Δικαιοσύνης δεν θα υπάρξει κανένα Έλεος! Τους κατηγορούμε ευθέως για την Γενοκτονία Του Ελληνικού Γένους.

Η γνώση μας για την υφή του εκφυλισμένου καθεστώτος είναι βαθιά και λεπτομερής. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά τι θέλουμε και πως θα πολεμήσουμε. Αλλά τι μέλλει γενέσθαι;;;;

Ορίζουμε ως βασική προϋπόθεση του Αγώνα και της υπάρξεως μας, την Ανατροπή και την Εκθεμελίωση του άρρωστου, διεφθαρμένου και προδοτικού καθεστώτος. Καμία συναλλαγή μαζί του. Δια τούτο, η συνειδητοποίηση Όλων των Ελλήνων, ότι η Λευτεριά Του Γένους δεν θα έρθει από μόνη της, ούτε θα μας την χαρίσουν μεσσίες, προφήτες και άγνωστες δυνάμεις, είναι πολύ σημαντική.

Ως ΚΙΝΗΜΑ Ελλήνων Εθνοφυλετιστών, πιστεύουμε στην Υπεροχή και Μοναδικότητα της Ελληνικής Φυλής και τον εξαγνισμό της στα Νάματα του Αθάνατου και Αδογμάτιστου Ελληνικού Πνεύματος.

Αγωνιζόμαστε για την Αφύπνιση του κοιμώμενου Γίγαντα που αποκαλείται Έλλην. Προσπαθούμε με κάθε μέσον να τον ξυπνήσουμε και να τον οδηγήσουμε στην Τελική Νίκη, γνωρίζοντας πολύ καλά, πως μετά την τελευταία Μάχη που έρχεται, αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα υπάρχουνε αγγελιοφόροι για να μεταφέρουν στην πόλη πως ”τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”…

Στα Ηλύσια Πεδία υπάρχει πάντα μία θέση για τους Ήρωες και τους Δοξασμένους της Φυλής!

ο Αγών έχει ξεκινήσει!

Τι περιμένεις:

Σήκω και Πολέμα!!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close