Ιδεολογία

ΨΕΥΔΟΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

Σε λίγους μήνες από σήμερα συμπληρώνονται 200 χρόνια από την εθνοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821. Υπό φυσιολογικές και υγιείς συνθήκες, ο ελληνικός λαός θα είχε την τύχη να βιώσει και να συμμετάσχει σε διθυραμβικούς εορτασμούς των 200 χρόνων, όπως αυτούς που πραγματοποιήθηκαν έναν αιώνα νωρίτερα. Η προηγμένη τεχνολογία του σήμερα, μέσω μιας επιτροπής επιστημόνων της χώρας, έχει τη δυνατότητα να παρέχει εκδηλώσεις επετείου πολύ πιο εξελιγμένες και εντυπωσιακές σε σχέση με τον 20ο αιώνα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να εκπλήξει, να επηρεάσει και να σαγηνέψει τη νεολαία και όχι μόνο της χώρας, καθώς και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση ζηλευτό από τις εναπομείνασες εθνικά ενεργές χώρες του κόσμου.

Σε λιγοστά δυστυχώς εναπομείναντα παραδοσιακά κράτη της Ευρώπης και του κόσμου, βλέπουμε πως σε κάθε επέτειο μιας εθνικής εορτής τους, οι εορτασμοί πραγματοποιούνται μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης συγκίνησης όπου ο επικός, ο διδακτικός και προγονολατρικός χαρακτήρας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκείνες οι μέρες αποτελούν ευκαιρία όχι μόνο για να τιμηθούν και δοξασθούν οι πεσόντες ήρωες κάθε τόπου, αλλά και μια ευκαιρία για φλόγωση της εθνικής και πατριωτικής συνείδησης των πολιτών. Μέσα από αυτές τις εορτές επιστρατεύεται και αξιοποιείται η διαχρονική και ωφέλιμη για το λαό στρατηγική που έχει διπλό ρόλο και συνοψίζεται σε μια το λιγότερο κλασική ρήση : ‘’Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι’’. Προσφέρεται η δυνατότητα για εμβάθυνση, ουσιαστικότερη διδαχή και κατανόηση της ιστορίας, καθώς και για ώριμη ακαδημαϊκή συζήτηση γύρω από αυτή. Επιπλέον αποτελεί μια ευκαιρία για επίτευξη εθνικής ομοψυχίας, καθώς και για προστασία και συνέχιση της συλλογικής μνήμης.

Δυστυχώς η ζοφερή ελληνική πραγματικότητα του 2021 όχι μόνο δεν ευνοεί επετείους ζηλευτούς και λαμπρούς, αλλά αντιθέτως προωθεί και αναδεικνύει έναν εορτασμό βαθύτατα νοσούντα, αντεθνικό και εκφυλισμένο. Η Νέα Δημοκρατία του πιο χυδαίου γονυπετούς πρωθυπουργού στην ιστορία της Ελλάδος, έχει προσεχτικά και μελετημένα προετοιμάσει εκδηλώσεις και αφιερώματα για τα 200 χρόνια της επανάστασης με βάση τις υποδείξεις και διαταγές των νεοταξικών λόμπι στα οποία λογοδοτεί. Θα εκμεταλλευτεί ένα από τα πιο ηρωικά, ιερά και σεβαστά από την υφήλιο κατορθώματα του σύγχρονου ελληνισμού προς όφελος της δικής της πολιτικής ατζέντας και πρωτίστως προς όφελος της επίτευξης των εντολών που της υπαγόρεψε ο σιωνιστικός παράγοντας. Ευτυχώς για το μέλλον αυτής της χώρας, ορισμένοι επιστήμονες που είχαν κληθεί να συμμετάσχουν στην προετοιμασία των εορτασμών αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το εκφυλιστικό του χαρακτήρα αυτών και αποχώρησαν.

Αιτιολόγησαν τη φυγή τους εκθέτοντας την κυβέρνηση στους πολίτες αυτής της χώρας που δυστυχώς ακόμη πιστεύουν πως η ΝΔ λειτουργεί με βάση το εθνικό συμφέρον.
Δεν πρέπει να μείνει έκπληκτος κανένας Έλληνας πολίτης όταν αντικρίσει σε λίγους μήνες το βλάσφημο και εξοργιστικό αποτέλεσμα που επιφυλάσσει η εκφυλισμένη ομάδα επιστημόνων στην οποία ανέθεσε ο πρωθυπουργός τη διαμόρφωση και οργάνωση των εορτασμών. Όπως στις υπουργικές θέσεις, στο επιστημονικό επιτελείο και στο πρόγραμμα διακυβέρνησης της ΝΔ, έτσι και η επιτροπή για την επέτειο αποτελείται από γαλάζιους ‘’κεντροδεξιούς’’ μαρξιστές, με νεοφιλελεύθερο φυσικά κάλυμμα έτσι ώστε να αποπροσανατολίζεται η μάζα των ψηφοφόρων του κόμματος. Διορισμένοι από τον Μητσοτάκη ‘’αριστεροί’’ και νεοφιλελεύθεροι ιστορικοί, γνωστοί για τις μηδενιστικές, διεθνιστικές και αναθεωρητικές απόψεις τους, θα φροντίσουν να ακολουθήσουν τη γραμμή που εδώ και πολλές δεκαετίες η αριστερά και η δεξιά διατρανώνει.

Η κοινή γραμμή σχετίζεται άμεσα με το, μαρξιστικής-νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, προσβλητικό και βέβηλο για τους πεσόντες του Αγώνα αφήγημα, πως η επανάσταση του 1821 ήταν καθαρά ταξική και όχι εθνοαπελευθερωτική. Οι μαρξιστές αυτοί ιστορικοί διατρανώνουν επιπλέον πως η επανάσταση αποτελεί ένα παράδειγμα πρώιμης σοσιαλιστικής εξέγερσης, μακριά από ψευδείς και ανυπόστατες, όπως λένε χαρακτηριστικά, εθνικιστικές κορόνες και εξάρσεις. Μη ξεχνάμε επίσης πως μέσω του εορτασμού θα πραγματοποιηθεί και επίσημα σε ακαδημαϊκό επίπεδο η αποδοχή του όρου οθωμανική επικυριαρχία για τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Ο όρος αυτός ηχεί εμετικά στα αυτιά μας εδώ και δεκαετίες και σήμερα προωθείται και από την πλέον ‘’κεντροδεξιά’’ και νεοφιλελεύθερη ΝΔ. Η σύμπραξη της κυβέρνησης με τα ιδεολογήματα της αριστεράς πια και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, σχετίζεται άμεσα με τον κοινό σκοπό τους να εξαφανιστεί μια για πάντα ο όρος τουρκοκρατία, καθώς και φυσικά με το γεγονός πως ουσιαστικά ποτέ δε διέφεραν μεταξύ τους. Η δεξιά και η αριστερά της αντιλαϊκής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, καθώς ανέκαθεν παρουσίαζαν ιδεολογική συνάφεια, λογοδοτούσαν στα ίδια άνωθεν αφεντικά και πολεμούσαν λυσσαλέα από κοινού κάθε εθνοφυλετική δύναμη.

Η Νέα Δημοκρατία, όπως γενικότερα στη διακυβέρνηση της πράττει, στοχεύει μέσω του εκφυλισμού των εορτασμών του 21 να ενισχύσει τον αγώνα της για ποινικοποίηση οποιασδήποτε εθνικής και πατριωτικής έκφρασης και συνείδησης. Στην κορυφή της ατζέντας του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται η πλήρης αποδόμηση κάθε παραδοσιακής αξίας του ελληνικού έθνους. Μέσω της επετείου δίνεται άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία στη ΝΔ να αποβάλει από την ελληνική κοινωνία οτιδήποτε θεωρείται ιερό και όσιο, διαπράττοντας ύβρη απέναντι όχι μόνο στους πεσόντες προγόνους που έχυσαν το αίμα τους για τη δική μας βιολογική και πολιτισμική συνέχεια, αλλά και απέναντι σε εμάς τους περήφανους επίγονους αυτών, που διωκόμαστε ουσιαστικά για την αγάπη μας προς το έθνος και την πατρίδα. Όλοι εμείς θεωρούμαστε από την κυβέρνηση και τα εξουσιαστικά λόμπι ως εχθροί, απλώς και μόνο επειδή απαιτούμε το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα μας στην ελευθερία και τον σεβασμό στο δικαίωμα μας να αγαπούμε και να τιμούμε το ένδοξο παρελθόν μας τοποθετώντας έτσι θεμέλια για ένα Ελληνικό μέλλον.

Η οικογένεια, η ιστορία, η πατρίδα και το έθνος των Ελλήνων αποτελούν τα θεμέλια του νεοσύστατου, αλλά και μοντέρνου κράτους μας, αλλά και ζωτικά στοιχεία των Ελλήνων και Ελληνίδων. Οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα στον μέγιστο βαθμό, όπως και οι προηγούμενες από αυτές, αποτελούν γονυπετείς κυβερνήσεις και μαριονέττες του συστήματος. Δε θα σταματήσουν ποτέ να βεβηλώνουν και να πολεμούν τον πολιτισμό, την ιστορία και το αξιακό σύστημα του ελληνικού λαού, μέχρι να κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς το σκότος του πολιτιστικού μαρξισμού στη χώρα. Ακριβώς για αυτό, βάλλουν προς τα θεμέλια αυτά για να εκφυλίσουν περαιτέρω την κοιμισμένη, εξαθλιωμένη και τρομοκρατημένη από τα πολλαπλά μείζονα εθνικά θέματα ελληνική κοινωνία.

Η προπαγάνδα της σχολής της Φρανκφούρτης και η παραχάραξη της ιστορίας, θα χαρακτηρίζουν τις πολιτικοιστορικές αναλύσεις και συζητήσεις των εορτασμών για τα 200 χρόνια σε τηλεόραση, βιβλία και εκδηλώσεις. Καθετί που γνωρίζαμε εδώ και δύο αιώνες σβήνεται ταχύτατα και αντικαθίσταται από την άβυσσο, το μίσος και το δηλητήριο του πολιτιστικού μαρξισμού. Κατορθώματα και ηρωισμοί θα υπονομεύονται με το πρόσχημα ενός πλαστού και υποτιθέμενου ακραίου χαρακτήρα, ενώ τα εγκλήματα 400 χρόνων του προαιώνιου εχθρού του ελληνισμού που αποτελούν το πραγματικά ακραίο, είτε θα δικαιολογούνται, είτε θα αποκρύπτονται σκοπίμως. Η επέτειος δε θα αποτελεί τίποτα παραπάνω από ένα κρεσέντο ύπουλης μαρξιστικής προπαγάνδας και ψευδοαφηγημάτων της πολιτικής ορθότητας, έτσι ώστε να επιτευχθούν εορτασμοί γκρίζοι, ‘’χλιαροί’’ και με παντελή έλλειψη εθνικού χαρακτήρα, ο οποίος πάντα αποτελεί τη νούμερο ένα απειλή για το σύστημα, μιας και αφυπνίζει και οπλίζει τον λαό προκειμένου να αντιταχθεί σε αυτό.

Η εμετική τωρινή κυβέρνηση, όπως σε όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα, δε θα διστάσει να πολεμήσει και να λασπολογήσει στο έπακρο οποιαδήποτε εθνοφυλετική δύναμη τολμήσει να υψώσει το ανάστημα της ενάντια στο εγκληματικό και προσβλητικό πανηγύρι που τολμά να αποκαλεί εορτασμό για τα 200 χρόνια της επανάστασης. Κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα δεν πρέπει να λησμονήσει τα εγκλήματα της κυβέρνησης, ακριβώς διότι αυτά αποτελούν τεκμήριο και αποδεικτικό στοιχείο για τους εμετικούς εορτασμούς που ακολουθούν στα τέλη Μαρτίου.

Όποιο ψήγμα πατριωτισμού θα μπορέσει να εντοπίσει κάποιος στους εορτασμούς θα έχει συμπεριληφθεί σε αυτούς σκοπίμως απλά και μόνο για έναν λόγο. Όχι φυσικά για να τιμήσουν την επανάσταση, αλλά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, έτσι ώστε αυτός να λησμονήσει τα εθνικά εγκλήματα που διέπραξε, διαπράττει και θα διαπράττει στο μέλλον η κυβέρνηση. Όπως ακριβώς αξιοποίησε την κρίση στα σύνορα στη Θράκη ‘’απωθώντας’’ με τα ΜΑΤ μέσω χημικών τους λαθρομετανάστες, έτσι και σήμερα θα εκμεταλλευτεί τους εορτασμούς παίζοντας περίτεχνα το χαρτί του πατριωτικού προσωπείου. Όπως στη Θράκη απωθούσε τους λαθροεισβολείς και μετέπειτα μακριά από τα μάτια του κόσμου τους μετέφερε στα ενδότερα, έτσι και τώρα θα πουλήσει ψευδοπατριωτισμό προσβάλλοντας τη μνήμη των αγωνιστών του 1821.

Στο μυαλό όλων μας πρέπει να υπάρχει πάντα η ωμή αλήθεια της αβυσσαλέας πραγματικότητας που επικρατεί στη χώρα. Αποτελεί έγκλημα το να λησμονήσουμε έστω και μια φορά πως η ΝΔ αποτελεί μια αντεθνική παράταξη νεοταξιτών μισελλήνων που εξυπηρετούν πιστά και με ευχαρίστηση τα άνωθεν αφεντικά τους.

Ο εορτασμός αποτελεί ένα γεγονός που θα εξυπηρετήσει τη κυβέρνηση και θα επιφέρει προσωρινά θετικά αποτελέσματα για αυτήν. Θα το αξιοποιήσει για να δείξει ένα καλό πρόσωπο όχι μόνο στο κομμάτι των εθνικών θεμάτων, αλλά και γενικότερα παρουσιάζοντας μια εικόνα κυβέρνησης που εργάζεται σκληρά και φέρνει μια ‘’καινοτομία΄΄ και έναν ‘’ριζοσπαστισμό’’ ακόμη και θέματα τόσο κλασικά, παραδοσιακά και διαχρονικά όπως αυτό της επανάστασης. Οι κυβερνώντες όχι απλά δε σέβονται τους αγωνιστές του 1821, αλλά αντιθέτως, εξυπηρετώντας την ατζέντα των σιωνιστικών τερατουργημάτων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, τους μισούν όπως ακριβώς μισούν τους υπόλοιπους Έλληνες, την Ελλάδα, τον ελληνικό πολιτισμό και προπαντός το Ελληνικό αίμα.

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ’21

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close