Ιδεολογία

Πολύχρωμη προδοσία

Πολύχρωμη προδοσία

Όπως γίνεται αντιληπτό στον κάθε νοήμονα Έλληνα με βάση τα έργα και τις ημέρες της τωρινής κυβέρνησεως, η επιτέλεση της απεχθούς και ανατριχιαστικής αντικατάστασης του πληθυσμού της χώρας γίνεται όλο και συντομότερη. Κάθε μέρα αποδεικνύεται περίτρανα πως όλες οι εγκάθετες κυβερνήσεις που κατείχαν τα ηνία της χώρας εδώ και δεκαετίες, ακολουθούν πιστά, ακατάπαυστα και με κάθε κόστος τις εντολές του διεθνούς παράγοντα για μετατροπή της Ελλάδος και της Ευρώπης σε πρωτεύουσα της πολιτικής ορθότητος, του ισλαμικού εποικισμού και του πολυφυλετισμού. Η ΝΔ αυτοδιαφημίζεται παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο πατριωτικό που υπερασπίζεται τα σύνορα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο σκοπεύει να αναθεματίσει τον εθνικιστικό χώρο και να τον διαγράψει από τον πολιτικό χάρτη όχι μόνο μέσω του υπογείου πολέμου που μας έχει συνηθίσει εδώ και δεκαετίες. Η κυβέρνηση παρουσιάζει, μέσω της διαφήμισης της πολιτικής της δράσης στα σύνορα και στα σαλόνια της Ευρώπης, τη νεοφιλελεύθερη κεντροδεξιά ως τον μοναδικό πολιτικό χώρο που υπερασπίζεται με σθένος το ειρηνικό, αυτόνομο οικονομικά και φιλοευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας. Επιχειρεί κατ’ αυτόν τον τρόπο να παρουσιάσει τον εθνικισμό ως ανίκανο, σκοταδιστικό, ποινικά κολάσιμο, ακραίο και επικίνδυνο απέναντι σε μείζονα και κρίσιμα εθνικά και οικονομικά ζητήματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε προ ολίγων μηνών, την περίοδο δηλαδή ενός τεταμένου και πολεμικού κλίματος με την Τουρκία, ένα προδοτικό σύμφωνο με την Αίγυπτο, το οποίο φυσικά ποτέ δεν παρουσίασε στην ολότητα του, με διαφάνεια και ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό. Αποτελεί ένα προδοτικό σύμφωνο που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο προς την απώλεια περαιτέρω δικαιωμάτων της Ελλάδος στη μεσόγειο, καθώς φέρνει τη χώρα μας ακόμη πιο κοντά στη μελλοντική απώλεια εδαφών και δύναμης στη μεσόγειο. Πραγματοποιήθηκε μια άνευ προηγουμένου σκανδαλώδης παρουσίαση και ανάλυση του συμφώνου από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους και από τα πουλημένα μίντια της χώρας, προκειμένου να μη μάθει ο ελληνικός λαός ποτέ τι πραγματικά υπεγράφη. Ακόμη και σήμερα, μετά από όλους αυτούς τους μήνες, η σιωπή συνεχίζεται προκειμένου ο ελληνικός λαός να μην πληροφορηθεί το τι πραγματικά έχει υπογραφεί. Είναι πραγματικά εξοργιστικό το γεγονός πως ενώ εδώ και δεκαετίες η ΝΔ, όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, κάνει τα στραβά μάτια στις προκλήσεις και στα εγκλήματα της “γείτονος” χώρας, αλλά ταυτοχρόνως ανά τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, παρουσιάζοντας ένα κάλπικο εθνικόφρονο προφίλ. Είτε ο Δένδιας στη συνάντηση του με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών, είτε οι προηγούμενοι υπουργοί, στήνουν ένα επικοινωνιακό σόου ψευδοπατριωτισμού δείχνοντας πως αντιδρούν στις προκλήσεις του Ερντογάν. Την ίδια στιγμή βλέπουμε την κυβέρνηση και την Ε.Ε. να εθελοτυφλούν στα εγκλήματα του Ερντογάν και να ξεστομίζουν ψευδείς απειλές προς την Τουρκία, η οποία κόβει και ράβει εδώ και πολλά χρόνια στο γεωπολιτικό και οικονομικό παιχνίδι της μεσογείου. Λίγα λόγια αντίδρασης και μερικές φωνές, αρκούν από πλευράς ΝΔ και Ε.Ε. για να δείξουν στους Έλληνες πολίτες πως υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, την ώρα που είναι συνεργοί στο έγκλημα που διαπράττει Ε.Ε. και ΝΑΤΟ εναντίον της Ελλάδος. Η παρούσα κυβέρνηση μένει πιστή στις παραδόσεις των προηγουμένων και διατηρεί τη συνεχή μεταπολιτευτική στάση της αποσιώπησης πάνω στο κυπριακό ζήτημα, στο θέμα της αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου και φυσικά στο χρόνιο ζητούμενο της υπογραφής για οριοθέτηση ελληνικής και κυπριακής Α.Ο.Ζ. Το γεγονός αυτό ανακυκλώνει και δεν επιλύει φυσικά τα ίδια μακροχρόνια προβλήματα στον τομέα της γεωστρατηγικής και της οικονομίας. Γίνεται λόγος για μια απόλυτη υποκρισία σε όλα τα επίπεδα, καθώς η κυβέρνηση κατηγορεί και κατακεραυνώνει την οποιαδήποτε φωνή τολμά να μιλήσει για το αυτονόητο, δηλαδή τη διεκδίκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την ενίσχυση της οικονομίας και ασφάλειας της χώρας με κάθε δυνατό και νόμιμο μέσο, ενάντια στον προαιώνιο εχθρό του ελληνισμού.

Στην απέναντι πλευρά, ο Ταγίπ Ερντογάν φρόντισε έτσι ώστε οι συνθήκες αγανάκτησης και εξέγερσης των ντόπιων στα νησιά την περσινή χρονιά να συμπέσουν σκοπίμως με τα γεγονότα του Έβρου. Φέτος είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κάτι αντίστοιχο. Αξιοποιώντας τον ελεύθερο χώρο και την ανοχή της Ε.Ε., καθώς και κατέχοντας αριστοτεχνικά τη γνώση και την ικανότητα του πολιτικού ελιγμού, παίζει το χαρτί του μεταναστευτικού με έναν οξυδερκή και προπαντός επικίνδυνο για τη χώρα μας τρόπο. Ο Τούρκος πρόεδρος τολμά σε καθημερινή βάση να προκαλεί αμέτρητα και σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. Περίτεχνα μέχρι τώρα επιδιώκει και μάχεται για την εδραίωση μιας τουρκικής κυριαρχίας στη μεσόγειο θάλασσα, την Μέση Ανατολή, καθώς και σε μεγάλη έκταση της Κεντρικής Ασίας. Εξαιτίας των επιτυχών πολιτικών κινήσεων, της δαιμόνιας ρητορικής και προπαγάνδας και των στιβαρών γεωστρατηγικών σχεδίων του, οφείλουμε μετά μεγάλης λύπης να παραδεχθούμε πως ο Ερντογάν αποτελεί δυστυχώς έναν ευφυέστατο, διορατικό και προικισμένο ηγέτη για το τουρκικό έθνος.

Το γεγονός φυσικά αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα ούτε στο ελάχιστο να επαναπαυτούμε ή να εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας. Η εγρήγορση, η διορατικότητα, η διαύγεια, η πνευματικότητα, η οξυδέρκεια, η ανιδιοτέλεια, το θάρρος και η τόλμη είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του ριζοσπαστικού εθνικιστικού χώρου τον οποίο εδώ και πολλά χρόνια ακολουθούμε, εκπροσωπούμε και υπερασπιζόμαστε. Αποτελούν τις βάσεις των ιδανικών και της κοσμοθεωρίας του εθνοφυλετισμού. Μέσω αυτών έχουμε τη δυνατότητα να αφυπνίσουμε την ναρκωμένη εθνική συνείδηση και το αρχέγονο δίκαιο του αίματος στη χώρα μας, έτσι ώστε να αναλάβουμε τα ηνία φέροντες μια κοινωνική, οικονομική, πολιτική και φυλετική κάθαρση στην πολύπαθη πατρίδα μας. Μόνο εμείς οι Έλληνες εθνοφυλετιστές έχουμε τη δυνατότητα να πολεμήσουμε τον τούρκο πρόεδρο και την επεκτατική πολιτική του. Είμαστε οι διωκόμενοι από μίντια και αστυνομία, περήφανοι και οργισμένοι εθνικιστές που φροντίζουμε πάντα να βλέπουμε πολλά χρόνια μπροστά. Αποτελούμε τον τελευταίο θιασώτη της μεγάλης Ιδέας και του ευρωπαϊκού ιδεώδους και πνεύματος. Κανένα ανδρείκελο της ημιμαθούς ακροδεξιάς, κανένας κεντρώος μικροαστός και κανένας δεξιός γονυπετής στον κοινοβουλευτισμό δεν αποτελεί γνήσιο εθνικιστή. Μόνο εμείς οι Έλληνες ριζοσπάστες εθνικιστές, όντες πολέμιοι του μικροαστισμού, υπερασπιζόμαστε την ευρωπαϊκή κληρονομιά και τη λευκή φυλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close