Σχολιασμός

Η σημειολογία μιας φωτογραφίας

Το σύνθημα “Ήττα του ΝΑΤΟ=Νίκη της ανθρωπότητας” κοσμούσε κάποιον τοίχο στην Αθήνα. Αυτό το σύνθημα περικλείει συνοπτικά την υπαρξιακή ανάγκη να ηττηθεί το ΝΑΤΟ, ώστε κάθε έθνος να έχει το δικαίωμα να διατηρήσει την ταυτότητά του και κάθε λαός να κατακτήσει τα εργατικά του δικαιώματα, απέναντι στον ΛΟΑΤΚΙ οδοστρωτήρα των μεγαλοαστών της Δύσης και στο σύστημα που έχουν στήσει, το οποίο σχηματοποιείται στους άξονες ΝΑΤΟ – ΕΕ – Ευρωνόμισμα.

Οι μάσκες φαίνεται πως πέφτουν, καθώς το συγκεκριμένο σύνθημα ενόχλησε τους άτυπους (;) πραιτωριανούς του συστήματος, τους αντίφα, οι οποίοι έχουν απεμπολήσει πλήρως τον ψευδοεπαναστατικό τους μανδύα. Πλέον η μόνη έγνοια των εν λόγω μορφωμάτων είναι η υπεράσπιση της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας και της πολιτικής ορθότητας, δηλαδή η προώθηση της ηγεμονικής ιδεολογίας των αφεντικών τους, των μεγαλοαστικών τάξεων της Δύσης, που έχουν διεθνοποιηθεί σπάζοντας κάθε δεσμό με τα κράτη μέσα στα οποία αναδείχθηκαν. Από εκεί ξεπήδησε το παγκόσμιο χωριό της πολιτικής ορθότητας του ακροαριστερού χώρου. Ένας αντικρατισμός χωρίς αντικαπιταλισμό, ένα ιδεολόγημα τόσο βολικό για την κεφαλαιοκρατία της Δύσης.

Τα αντινατοϊκά συνθήματα ενοχλούν λοιπόν. Ενοχλούν ιδιαίτερα επειδή προέρχονται από κινήματα που στέκονται πραγματικά απέναντι στο σύστημα, που προβάλουν τις ταυτότητες και τα εργατικά δικαιώματα και αγωνίζονται για την ανάδυση ενός πολυπολικού κόσμου, όπου έθνη και λαοί ελεύθερα αναπτύσσουν την κουλτούρα τους.

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος που κήρυξε το ΝΑΤΟ το 2014 ξεμπρόστιασε όλο το πολιτικό φάσμα στις χώρες της Δύσης. Έτσι έχουμε Αντίφα να υποστηρίζουν πατριδοκάπηλους φετιχιστές του μεσοπολέμου, με τις ευλογίες του ΣΚΑΪ, την χρηματοδότηση του Μπάιντεν, τους σχεδιασμούς του Κίσσινγκερ και την αγωνία σύσσωμου του World Economic Forum μην τυχόν και χάσει ο νατοϊκός στρατός στην Ουκρανία.

Ο αγώνας ξεκίνησε λοιπόν,
Όλοι μας,
Απέναντί τους.

ΚΙΝΗΜΑτοποιήσου

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close